Lelkigyakorlatok Kunszentmártonban (2019. május-június)

Április 30. (kedd) 15 órától - május 3. (péntek) 13 óráig: Az imádságról - lelkigyakorlat dr. Gál Péter atya vezetésével.

Ezen a lelkigyakorlaton az Isten – kapcsolatunkról lesz szó, amelynek alapformája az imádság. De az imádság alapja is a szeretet, tehát nagy súlyt helyezünk majd a szentmisékben és a szentségimádásokban arra, hogyan szeret minket Jézus Krisztus, és hogyan szerethetjük Őt még jobban. Tanulni és gyakorolni fogjuk a dicsőítés, hálaadás, önfelajánlás imáit, és azt, hogyan imádkozhatunk emlékeink gyógyulásáért, valamint, hogy mit jelenthet az Egyházban, napjainkban a szabadító imádság.

Május 17. (péntek) 18 óra – május 19. (vasárnap)délutánig: Első lépéseink az isteni táncban – a Szentháromság újrafelfedezése. Lelkigyakorlat Béri László Renátó kármelita atya vezetésével.

Június 8. (szombat) 9 óra – június 9. (vasárnap) délutánig:Országunk megújulása az Oltáriszentségben. Lelkigyakorlat Mészáros Domonkos OP atya vezetésével.

Június 14. (péntek) 10 óra – június 16. (vasárnap) 16 óráig:A keresztény élet lényegéről – lelkigyakorlat dr. Gál Péter atya vezetésével.

Jelentkezés és bővebb információk: Forgó Andrea +36 30 532 47 62